Online prenos k zápasu pripraví kcepec.

 
Čas Udalosť
Škoda, je po stretnutí, divákom sa však až prvú tretinu musel hokejbal viac ako páčiť. Akcie sa striedali na oboch stranách, hralo sa vo vysokom tempte, žirafy iba s dvoma omladenými formáciami podali viac ako dobrý výkon, ale na výhru to nestačilo. Hostia potvrdili úlohu papierového favorita a proti Žiline uhrali aj druhý tohtosezónny duel. Žilinčania sa však nemajú za čo hanbiť, každý jeden hráč odviedol maximum, chýbalo trošičku šťastíčka, opäť dva góly z presiloviek. Rozhodcovia v slušnom stretnutí pískali zbytočne citlivo, plno nepresností, chýbajúci dres, veľa diskusií s hráčmi, žiaľ realita najvyššej slovenskej súťaže. Ďakujeme za pozornosť, foto zo stretnutia nájdete ešte dnes v galérii.
45:00 v závere ešte zakončenie od Mokoša, ale vyrovnať sa nepodarilo.
44:57 trest LG Bratislava: Trest: Jozef Minárik. 2min, faul kolenom.
žirafy budú hrať 3 sekundy 6 na 4.
45:00 už sa hrá, do konca polminúta.
44:30 LG Bratislava: Oddychový čas aj pre hostí.
44:30 polminútka do konca, vhadzuje sa pri bránke hostí.
44:10 HBC Žirafa Žilina: Žirafy so šiestimi hráčmi, Krško je už na striedačke.
44:00 Žiaľ ďalší, veľmi zbytočný, domáci zákaz, keď loptičku zbytočne vyhodil Hulín, opäť sa vhadzuje pred domácou bránkou.
43:23 Skončil oddychový čas, po zakázanom sa vhadzuje v obrannom pásme Žiliny, Krško asi čoskoro opustí bránku.
43:23 HBC Žirafa Žilina: Žirafy si tesne pred záverom berú oddychový čas.
43:00 Už je to z domácej strany iba o útoku, prehráva sa o gól, čoskoro bude asi Krško odvolaný.
41:00 Dubovec sám pred brankárom, však prihrávka od Lajčiaka skákala a navyše bola veľmi prudká, následný brejk hostí, Krško však výborne, vhadzovať sa bude v obrannom pásme domácich.
39:00 Stále sa to strieda na oboch stranách, poslednú akciu mal domáci Lajčiak, ale namiesto zakončenia zvolil prihrávku, avšak brankár Kalis už ležal, keby bol Lajčiak zakončil tak je z toho gól, stále tak 2:3.
33:44 gól LG Bratislava: Gól: Róbert Ondrušek. Asistencia Lukáš Vavro, Marián Mikulčík. Stav stretnutia: 2:3.
Pekná akcia hostí, paradoxne v situácii keď majú domáci viac z hry, hostia v brejku Mikulčík našiel Vavra, ktorého ledva stíhal Miške, avšak podarilo sa mu naslepo chrbtom k stredu ihriska so šťastím nájsť voľného Ondrušeka a ten bez prípravy trafil pomedzi nohy brankára Krška, škoda Kršo to takmer mal.
33:00 HBC Žirafa Žilina: Ďalšia dobrá príležitosť, Lajčiak vysunul s chuťou hrajúceho Dubovca, ten z uhla zakončil, brankár však bez problémov vyrazil.
30:52 gól HBC Žirafa Žilina: Gól: Roman Mokoš. Asistencia Michal Dubovec. Stav stretnutia: 2:2.
Je vyrovnané!!! Dubovec pekne našiel pred bránkou Mokoša, jeho prvú strelu brankár vyrazil ale na dorážku už bol krátky.
30:10 Začala sa posledná štvrťhodinka, domáci prehrávajú o gól 1:2, práve na plochu skočil vylúčený Drozdík, ktorý sa mimochodom z faulu priznal, pekné gesto.
Jedna z najkrajších tretín na jeseň, oba tímu sa snažia hrať hokejbal, množstvo akcií na oboch stranách, žirafy v mladíckej zostave sú viac ako vyrovnaným súperom, všetky góly z presiloviek.
30:00 HBC Žirafa Žilina: Žirafy mohli vyrovnať, početnú prevahu výborne zahrali, Mokoš aj ďalší zakončovali ale skóre sa nemení.
28:10 trest LG Bratislava: Trest: Lukáš Drozdík. 2min, vysoká hokejka.
Rozhodcovia po dlhšej porade nakoniec vylučujú, Drozdík neúmyselne zahral vysokou hokejkou, pokračovať sa bude 5 na 4.
25:00 dôležité HBC Žirafa Žilina: Ďalšia super šanca, Dubovec našiel perfektne Mokoša za obranou, ten sám ale v rýchlosti na brankára, ktorý výborne vybehol a znemožnil domácemu hráčovi lepšie zakončiť, škoda.
24:07 gól HBC Žirafa Žilina: Gól: Roman Mokoš (VPR). Asistencia Martin Hulín. Stav stretnutia: 1:2.
Mokoš v početnej prevahe pekne vystrelil a loptička konečne skončila v sieti, žirafy dávajú kontaktný gól.
23:54 trest LG Bratislava: Trest: Ján Muller. 2min, nedovolené bránenie.
Domáci budú mať presilovku 5 na 4, prenikajúci mladý Hulín bol faulovaný.
23:00 dôležité HBC Žirafa Žilina, Michal Dubovec: Mohlo byť znížené, Dubovec z ťažkej pozície trafil tyčku.
22:04 gól LG Bratislava: Gól: Lukáš Drozdík (VPR). Asistencia Michal Paulech. Stav stretnutia: 0:2.
Hostia podržali loptu, pri signalizovanom vylúčení už boli na ploche so šiestimi hráčmi a prečíslenie zakončili do prázdnej bránky.
22:04 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Norbert Pavlorek. 2min, sekanie.
Pruhovaná komédia žiaľ pokračuje, signalizované vylúčenie.
20:52 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Roman Mokoš. 2min, sekanie.
Ďalšie super prísne vylúčenie, medzi citlivosťou rozhodcou v najvyššej slovenskej súťaže je priepastný rozdiel, hrať sa bude 4 na 5.
17:00 dôležité HBC Žirafa Žilina: Super domáca príležitosť, škoda, že zostala nevyužitá, mladíci to urobili úplne perfektne, v akcii 2 na 2 našiel mladý Hulín voľného pred bránkou Miškeho, ten však osamotený ale v behu nedokázal zakončiť.
32:00 Začalo sa veľmi rýchlo, vystriedali sa príležitosti pred oboma bránkami.
Skončila sa prvá tretina, lepší boli hostia, veľmi im k tomu pomohla presilovka o dvoch hráčov, žirafy sa dostali zo zovretia až v závere, ale nevzdávajú sa, ešte to bude zaujímavé.
15:00 dôležité HBC Žirafa Žilina, Norbert Pavlorek: V závere veľká príležitosť na vyrovnanie, žiaľ Pavlorek nestihol ťažkú loptu doraziť do prázdnej bránky.
15:00 LG Bratislava: Hostia sa perfektne bránili, žirafy nič nevymysleli a už sa hrá v plnom počte.
12:06 trest LG Bratislava: Trest: Ján Muller. 2min, sekanie.
Ďalšie vylúčenie, tentoraz na strane Bratislavy, prenikajúci Janísek bol faulovaný v útočnom pásme, hrať sa bude 5 na 4.
10:51 gól LG Bratislava: Gól: Matej Mišura (VPR). Asistencia Karol Rehák. Stav stretnutia: 0:1.
Tretiu presilovku už hostia využili, Mišura z bodu na vhadzovanie peknou švihovkou obstrelil domáceho obrancu, Krško v bránke zrejme nič nevidel.
09:54 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Martin Hartel. 2min, narazenie na mantinel.
Hartelov dôraz pri bránení skončil ďalším domácim vylúčením, pokračovať sa bude znova 4 na 5, oslabenia stoja žirafy množstvo síl.
10:00 HBC Žirafa Žilina: Na ploche je už aj Miške, hostia nevyužili takmer celé dve minúty presilovku o dvoch hráčov, ktorá sa celá hralo v domácom obrannom pásme, bratislavská strelnica skončila bez gólu, mierou vrchovatou sa o to pričinil brankár Krško.
10:00 HBC Žirafa Žilina: Lajčiak je už na ploche, pár sekúnd sa bude pokračovať 4 na 5.
07:17 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Andrej Miške. 2min, vysoká hokejka.
Hostia budú hrať takme dve minúty v početnej výhode o dvoch hráčov, nevinný súboj skončil ďalším domácim vylúčením, hrá sa 3 na 5.
07:02 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Lukáš Lajčiak. 2min, podrazenie.
Toto by sa nepísklo ani na florbale, žirafy budú hrať 4 na 5.
06:00 Hostia v miernom tlaku, žirafy hrajú defenzívne.
04:00 LG Bratislava: Hostia sa ubránili a už hrajú v plnom počte.
01:14 trest LG Bratislava: Trest: Karol Rehák. 2min, nedovolené bránenie.
Mladý Hulín prenikal v útočnom pásme a bol faulovaný, hrať budú domáci v početnej výhode 5 na 4.
00:13 HBC Žirafa Žilina: Žirafy hneď začali strelou, spoza modrej trafil bránku Dubocec M., Kalisa v bránke hostí však neprekvapil,
00:01 práve sa začalo
hostí je ako maku, 19 hráčov a brankár.
Pre domácich je úspech, že vôbec nastupili, veľmi oklieštená zostava pozostáva z 13 hráčov, vrátane troch mladíkov z U19, hostia sú favoritom aj napriek zaváhaniam v ostatných dvoch zápasoch. Domáci v žltozelených dresoch, hostia v tradičnej červenej.
O chvíľku sa začne, v Žiline je veľmi chladné počasie, zamračené, ihrisko je však suché. Rozhodcami stretnutia páni Uhlík a Šimbera, v bránkach Krško - Kalis.
Žirafy to budú mať dnes mimoriadne zložité. S LG neuhrali v ostatných 4 zápasoch ani bodík, naviac však bude domáca zostava mimoriadne improvizovaná. Chýbať budú napr. Petný, Slovák, Kuna, Dubovec A., Cíba, Ondrušek, Hrvol, všetko hráči základu. Priestro dostane mlaď z U19, ale v početnosti sa asi nepodarí prekonať číslo 13. Takúto maródku, pracovné a školské povinnosti káder Žiliny na jeseň ešte nemal. Súper má tak veľkú príležitosť, po dvoch vysokých prehrách, opäť uhrať dobrý výsledok, domáci môžu iba prekvapiť.