Online prenos k zápasu pripraví kcepec.

 
Čas Udalosť
je po zápase, vo veľmi dobrom a korektnom stretnutí sa z víťazstva tešia hostia, v nájazdoch boli úspešnejší a tak domáci získali aspoň bod, ktorý v tesnom poradí v druhej časti tabuľky určite poteší. Žirafy dnes hrali výborne disciplinovane, bojovali a skúsenejšiemu súperovi to nedali zadarmo. Napriek chybe pri prvom góle bol nakoniec Škorvánek oporou a urobil viacero dôležitých zákrokov. Ďakujeme za pozornosť, foto zo stretnutia nájdete dnes večer v galérii.
45:00 Leaders Ružinov, Dušan Danko: Najlepší hráč hostí si položil Škorvánka, vytiahol ho pred bránku a bezpečne zavesil pod brvno 1:2.
45:00 HBC Žirafa Žilina, Michal Dubovec: V 4. sérii opäť Dubovec, tentoraz to pokazil, príležitosť budú mať hostia 1:1.
45:00 HBC Žirafa Žilina, Michal Dubovec: Všetko je na Dubovcovi, veľmi pomaly na brankára, florbalový nájazd, pohodlne vyrovnal na 1:1.
45:00 Leaders Ružinov, Radoslav Kováč: Škorvo sa nedal oklamať, loptičku vyrazil 0:1.
45:00 HBC Žirafa Žilina, Matej Kosa: Kosa zamiešal, brankára položil, ale lopta mu v poslednom momente ušla 0:1.
45:00 Leaders Ružinov, Miroslav Behúl: Behúľ dáva, protismerná kľučka sa síce dotkla Škorvánkovej lapačky ale skončila pod brvnom 0:1.
45:00 HBC Žirafa Žilina, Lukáš Lajčiak: Lajčiakovo repete, brankára si položil, ale iba tyčka 0:0.
45:00 Leaders Ružinov, Ján Rímsky: začinať budú hostia, konkrétne Rímsky, Škorvánek výborne 0:0.
45:00 skončil riadny hrací čas, žirafám sa podarilo vyrovnať, nasledujú tri nájazdy na každej strane.
43:20 gól HBC Žirafa Žilina: Gól: Lukáš Lajčiak (VPR). Asistencia Matej Kosa, Pavol Slovák. Stav stretnutia: 2:2.
Je vyrovnané!!! Pekná presilovková akcia, chalani si poposúvali loptičku až na Lajčiaka, ktorý sa v strede zbavil hráča a prišiel až pred domáceho brankára a blafák zakončil v pohode vyrovnávajúcim gólom.
42:27 trest Leaders Ružinov: Trest: Peter Zelenák. 2min, veľa hráčov na ihrisku.
Možno veľmi dôležitý moment, hostia zle striedali, žirafy budú mať početnú prevahu 5 na 4.
39:00 dôležité Leaders Ružinov, Ján Križan: Hostia v brejku, Križan sa dostal k zakončeniu sám pred Škorvom, ten výborne podržal, stále 1:2.
38:00 Ani hostia v početnej prevahe nič nevymysleli, žirafy sa ubránili a už hrajú v plnom počte.
35:53 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Michal Dubovec. 2min, hákovanie.
V nevhodnom čase budú hrať žirafy oslabené, v útočnom pásme Dubovec trošku zbytočne nechal hokejku "zaháknutú" o Cvika a sú z toho 2 minúty 4 na 5.
34:00 domáci toho v presilovke veľa nevymysleli, hostia sa ubránili a už hrajú v plnom počte.
34:00 Leaders Ružinov, Dušan Danko: Danko sa pekne zahral v útočnom pásme domácich, zbavil sa dvoch hráčov, dobre zakončil, Škorvánek vyrážačkou mimo bránky.
31:39 trest Leaders Ružinov: Trest: Pavol Blahut. 2min, hrubosť.
bude sa hrať 5 na 4, Cíba bol v rohu napadnutý.
31:14 gól Leaders Ružinov: Gól: Radoslav Kováč. Asistencia Miroslav Behúl, Michal Huber. Stav stretnutia: 1:2.
Hostia sa dostali do vedenia, žirafy sa nevedeli dostať zo svojho pásma, išlo viacero strieľ ale tie obrancovia zblokovali dobrým pristupovaním k hráčov, ale loptička sa dostala k voľnému Kováčovi, ktorý hneď bez prípravy prestrelil spoza kruhu úplne všetko, Škorvánek nemohol nič vidieť.
30:01 začala posledná tretina.
30:00 Skončila sa prostredná štvrťhodinka, hrá sa bojovný aj pozerateľný hokejbal, tímy však dobre bránia a vyložených príležitostí je málo, ale súboje sú veľmi korektné zatiaľ iba jedno vylúčenie - resp. trestné strieľanie.
28:00 hry obraz nezmenený, aktivita rovnaká na oboch stranách, veľa sa bojuje o každú loptičku, hrá sa predovšeetkým v strednom pásme.
24:00 HBC Žirafa Žilina, Matej Kosa: Maťo v ďalšej skrumáži pred bránkou, dve dorážky, brankár zakryl.
22:00 dôležité Leaders Ružinov: Dankova pekná príležitosť, zbavil sa brániaceho hráča, vybehol tesne za kruh a bez prípravy presná švihovka na bránku, Škorvánek výborne lapačkou chytil.
21:00 Tempo neopadlo ale ubudlo šancí, hrá sa predovšetkým v strednom pásme, oba tímy výborne bránia.
18:00 HBC Žirafa Žilina: Mladý Dubovec našiel za obranou starého Dubovca, ten však rýchlu prihrávku nezachytil, predbehol ho brankár a zakryl skoro až na úrovni vhadzovania.
16:00 HBC Žirafa Žilina: Slovák našiel spoza bránky tesne pred bránkoviskom Kosu, ten tiesnený aj dvakrát dorážal, bez gólu.
15:01 začala prostredná tretina.
15:00 Skončila prvá tretina, hostia mali lepší vstup keď ihneď z prvej strely dali úvodný gól, našťastie domáci rýchlo vyrovnali, prvá polovica patrila skúsenému ružinovu, záver naopak žirafám, ktoré boli blízko k ďalšiemu gólu.
15:00 hrá sa hlavne pred bránkou Ružinova.
12:00 dôležité HBC Žirafa Žilina, Michal Dubovec: Žirafy teraz zatlačili Ružinov, niekoľko pekných akcií a dorážok, Dubovcova prešla poza brankárov chrbát po čiare opustenej bránky.
09:30 dôležité HBC Žirafa Žilina, Lukáš Lajčiak: Lajčiakova florbalová klasika, pomaly na brankára, pekne si ho položil ale bol podrazený hokejkou ležiaceho brankára, zakončenie tesne mimo bránky, skóre sa nemení 1:1.
09:30 trest Leaders Ružinov: Trest: Pavol Blahut. 2min, hákovanie.
Bude trestné strieľanie, prevedie ho Lajčiak, Ondrušek pekne unikal sám na bránku a bol hákovaný.
08:00 Hrá viac na polovici domácich, hostia zatiaľ aktívnejší, mali aj viac striel na bránku, žirafy sa pomaly osmeľujú proti vyspelejšiemu súperovi.
04:00 začalo sa veľmi, veľmi svižne, behá sa hore dole ako na basketbale, brankári v stálej permanencii.
01:58 gól HBC Žirafa Žilina: Gól: Matej Kosa. Asistencia Pavol Slovák. Stav stretnutia: 1:1.
Vedenie hostí trvalo iba veľmi krátko, ešte v tej istej minúte žirafy vyrovnali. Slovák našiel pekne voľného Kosu, ktorý pohotovo obtrel pravú tyčku.
01:16 gól Leaders Ružinov: Gól: Dušan Danko. Asistencia Ján Križan. Stav stretnutia: 0:1.
Prvá strela v zápase hneď skončila gólom. Dankova švihovka spoza modrej prekvapila domáceho gólmana Škorvánka, gól ide jasne na jeho vrub.
00:00 Práve sa začalo.
O chvíľku sa začne, v Žiline je slnečné ale chladné počasie, v bránkach Škorvánek - Nógely, rozhodcami páni Valenčík - Pikula. Žirafy vyhrali ostatné tri zápasy, ale dnes ich čaká veľmi náročná skúška. V bránke opäť chýba jednotka Krško, k dispozícii žiaľ nie je ani zlepšujúci sa Šimo.