Online prenos k zápasu pripraví kcepec.

 
Čas Udalosť
45:00 Stretnutie sa skončilo, domáci vyťažili z presiloviek a nedisciplinovanosti Žiliny. Tá má veľkú krízu, nedokáže premeniť ani super príležitosti, bez gólov sa neboduje. Domáci v treťom zápase v rade na domácom ihrisku, prvýkrát získali plný počet bodov, naopak Žilina z tretieho zápasu bodov nula, taký zlý štart do sezóny asi ešte v histórii nemali. Ďakujeme za pozornosť, foto zo stretnutia nájdete v galérii v priebehu týždňa.
44:00 Nie a nie dohrať, rozhodcovia sa stále radia, teraz neuznali gól pre domácich, lebo bola posunutá bránka Žiliny, rovnaká situácia ako pri prvom domácom góle, tentoraz ale posúdená inak., domáci stále s presilovkou 5 na 3.
44:00 HBC Žirafa Žilina: Žilina dala takmer gól, ušiel Kuna s Dubovcom, Dubovcovi v rozhodujúcej chvíľke loptička skočila, domáci majú viac z hry, majú pohodlný náskok.
42:41 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Martin Hartel. 2min, podrazenie.
Je rozhodnuté, ďalšie vylúčenie na strane Žiliny, stále sa pokračuje 5 na 3.
41:12 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Edmund Kuna. 2min, podrazenie.
Bude sa pokračovať 5 na 3, vyrovnanie v nedohľadne.
40:11 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Peter Kašša. TH, nešportové správanie hráčov.
Žilina bude hrať oslabenie 5 minút, Kašša si neudržal nervy na užde, domáci budú hrať 5 na 4 až do konca zápasu.
40:11 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Peter Kašša. TH, nešportové správanie hráčov.
Žilina bude hrať oslabenie 5 minút, Kašša si neudržal nervy na užde, domáci budú hrať 5 na 4 až do konca zápasu.
40:11 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Peter Kašša. OK, nešportové správanie hráčov.
dva osobné tresty za nešportové správanie, verbálna vulgárnosť voči jednému z rozhodcov, ktorý tu celý zápas nebol.
39:00 HBC Žirafa Žilina: Žirafy už hrajú iba na dve formácie, majú množstvo príležitostí. prichádzajú ďalšie sporné situácie, rozhodcovia tu nie sú.
35:36 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Andrej Miške. 2min, podrazenie.
vylúčenie na žilinskej strane prichádza úplne v nevhodnom čase, žirafy majú tlak, mohli vyrovnať, teraz sa domáci môžu opäť odpútať, presilovky im idu, hrať sa bude 5 na 4.
44:00 dôležité HBC Žirafa Žilina, Peter Kašša: Neuveriteľné č. 2, Kašša skončil z trestnej lavice, zakombinoval s Dubovcom, išli 2 na 1, Dubovec mu dal ale ťažkú prihrávku, Kašša iba s obtiažami zakončil, brankár vyrazil.
44:00 HBC Žirafa Žilina: Žirafy sa ubránili a hrajú v plnom počte, v oslabení dali kontaktný gól a mohli pridať aj druhý.
44:00 dôležité HBC Žirafa Žilina, Andrej Miške: Neuveriteľné čo sa dá zahodiť, žirafy mohli v oslabení pridať aj druhý gól, Kuna s Miškome sami 2 na 0!!!, ale Miške nedôrazne zakončil a trafil iba betón domáceho brankára.
31:14 gól HBC Žirafa Žilina: Gól: Michal Dubovec (OSL). Stav stretnutia: 4:3.
Žilina sa možno dostáva do zápasu, dáva gól v oslabení, Dubovec Mišo vystihol súperovi rozohrávku, na polovici ihriska sa zmocnil loptičky a sám pred bránkárom dáva pomedzi jeho betóny kontaktný gól.
30:06 MHbO Géci Liptovský Mikuláš: Mikuláš je už v plnom počte a bude hrať presilovú hru 5 na 4 dlhých 3 min. a 32 sekúnd.
30:01 začína sa posledná štvrťhodinka, domáci vedú o dva góly, o 6 sekúnd budú mať výhodu presilovej hry 5 na 4 až 3 minúty a 32 sekúnd.
30:00 Skončila sa druhá tretina, žirafy najskôr stiahli dvojgólový náskok domácich, ale inkasovali ďalšie dva góly a opäť prehrávajú rovnakým rozdielom ako po prvej štvrťhodinke. Ich hra je lepšia ako včera ale bez premieňania šancí to nepôjde.
29:38 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Peter Kašša. 2min, vysoká hokejka.
Ďalšie vylúčenie pri útočení na domácu bránku, bude sa hrať 4 na 4 a potom bude mať Mikuláš presilovku. Kašša dostáva za neúmyselné zranenie 2 plus 2 minúty.
30:00 dôležité HBC Žirafa Žilina: Bez gólov sa nedá bodovať, žirafy nedokážu premeniť ani vyložené príležitosti, kontaktný gól bol na vlásku. Rozhodcovia nemajú ani základný prehľad o hre, nehovoriac o cite pre hru.
28:06 trest MHbO Géci Liptovský Mikuláš: Trest: Juraj Hlavatý. 2min, podrazenie.
Žirafy budú hrať presilovku 4 na 5.
27:18 gól MHbO Géci Liptovský Mikuláš: Gól: Branislav Javorka. Asistencia Roman Plevák, Slavomír Javorka. Stav stretnutia: 4:2.
Prvý gól pri plnom počte hráčov. Domáci opäť vedú o dva góly. Hulín nedôrazný pri bránení Javorku, ktorý bez prípravy, tesne pred bránkoviskom po zemi k ľavej tyčke, Škorvánek nemal nárok, hrubá chyba v obrane hostí.
24:17 gól MHbO Géci Liptovský Mikuláš: Gól: Slavomír Javorka (VPR). Asistencia Roman Plevák. Stav stretnutia: 3:2.
Aj piaty gól v zápase padol z presilovky. Domáci hneď po buly vystrelili a je z toho gól znamenajúci najtesnejšie vedenie.
24:13 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Lukáš Lajčiak. 2min, podrazenie.
Aktívny Lajčiak vylúčení, hrať sa bude 5 na 4, možno sa dočkáme ďalšieho gólu.
29:00 dôležité MHbO Géci Liptovský Mikuláš, Branislav Javorka: Škorvánek chytil pekný nájazd od Javorku, ten sa ocitol za obranou žiliny, ale brankár hostí vytiahlo lapačku.
21:25 gól HBC Žirafa Žilina: Gól: Lukáš Lajčiak (VPR). Asistencia Martin Hartel. Stav stretnutia: 2:2.
Aj štvrtý gól v zápase padol v presilovke, je vyrovnané. Famózny Lajčiak sa zbavil dvoch hráčov, pokojne mohli byť aj dva odpískané fauly pri jeho prieniku, dostal sa medzi kruhy a švihom do pravého horného rohu dáva druhý žilinský gól.
21:00 dôležité HBC Žirafa Žilina, Martin Hartel: Mohlo byť vyrovnané, Hartel dal iba tyčku.
20:05 trest MHbO Géci Liptovský Mikuláš: Trest: Juraj Hlavatý. 2min, hákovanie.
žirafy budú hrať druhý presilovú hru, pokračuje sa 4 na 5.
20:00 HBC Žirafa Žilina: žirafy sa ubránili a už sa hrá v plnom počte.
19:00 dôležité MHbO Géci Liptovský Mikuláš: Domáci už mohli vyhrávať už o dva góly, Škorvánek trvrdú strelu vyrazil na ľavú tyčku.
17:17 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Edmund Kuna. 2min, krosček.
žirafy už s tretím vylúčením, domáci zatiaľ všetky využili.
16:41 gól HBC Žirafa Žilina: Gól: Edmund Kuna (VPR). Asistencia Lukáš Lajčiak. Stav stretnutia: 2:1.
presilovku využili aj žirafy, Lajčiak našiel spoza bránky Kunu, ktorý spomedzi kruhov dáva kontaktný gól.
16:00 rozhodcovská dvojica je na úplne inom zápase, najslabší článok súťaže našiel nové dno.
15:43 trest MHbO Géci Liptovský Mikuláš: Trest: Branislav Javorka. 2min, hákovanie.
konečne budú mať početnú prevahu aj žirafy, Cíba sa predral pred brankára, ale faulovaný nedokázal lepšie zakončiť, hrať sa bude 4 na 5.
15:01 začala druhá tretina.
15:00 Skončila prvá tretina. Žilinčania mali viac z hry, avšak nedokázali dať gól. Naopak domáci to dokázali z dvoch početných preváh.
13:34 gól MHbO Géci Liptovský Mikuláš: Gól: Patrik Holbus (VPR). Stav stretnutia: 2:0.
Iba pár sekúnd stačilo domácim aby využili aj druhú početnú prevahu. Holbus po buly tvrdo a presne vystrelil. Brankár Škorvánek signalizoval posunutú bránku, rozhodca ju aj o kus vrátil na miesto ale gól paradoxne uznal.
13:25 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Marián Bednár. 2min, nedovolené bránenie.
Absolútne nepochopiteľné vylúčenie, domáci budú mať druhú presilovku 5 na 4.
13:00 Žilina stále aktívnejšia, gól však neprichádza.
10:15 gól MHbO Géci Liptovský Mikuláš: Gól: Branislav Javorka (VPR). Asistencia Slavomír Javorka, Martin Teniak. Stav stretnutia: 1:0.
Žilina síce hrá, ale domáci využili hneď prvú početnú prevahu a otvárajú skóre zápasu. Javorka prestrelil z hranice kruhu všetko čo mu stálo v ceste, mal aj trošku šťastia lebo loptička cinkla o ľavú tyčku Škorvánkovej bránky.
09:51 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Tomáš Hrvol. 2min, hákovanie.
Hrvol zbytočne hákoval, domáci budú mať presilovú hru.
08:00 dôležité HBC Žirafa Žilina: Žilina takmer strelila úvodný gól, dva super pokusy mal Cíba. Najskôr sa pekne uvoľnil na polovici ihriska, sám na domácu bránku ale z uhla, švihovku brankár vyrazil, následne sa k lopte dostal Dubovec M. a spoza bránky skúsil na Cíbu, ten tiesnený iba do betónov, stále 0:0.
07:00 Obraz hry sa zatiaľ veľmi nezmenil, žirafy sa dobre bránia a v ofenzíve sú aktívnejšie, domáci zatiaľ nemali lepšiu príležitosť.
05:00 Zatiaľ sa viac hrá na domácej polovici, Žilina výrazne aktívnejšia ako včera, mala aj už niekoľko streleckých pokusov.
03:00 Individuálne sa presadil aj Kašša P., avšak zakončil mimo domácej bránky.
01:00 HBC Žirafa Žilina: Lajčiak pekne individuálne pomedzi dvoch hráčov, brankár vyrazil.
01:00 žilina iba na zakázané, domáci tak budú mať pásmo.
00:01 práve sa začalo.
00:00 v bránkach teda Puček - Škorvánke, rozhodcovská dvojica neznáma a mladá Pavela - Olekšák, obaja Kežmarok.
00:00 Žilina v porovnaní so včerajším zápasom v celkom obmenenej zostave. Chýbajú napr. Melicherčík, Dubovec A., Pavlorek, v bránke už nie je Krško ale Škorvánke. Príležitosť znova dostanú mladí.
00:00 V Mikuláši je veľmi pekné a teplé počasie, ihrisko je suché. Oba tímy sa už pripravujú. Domáci v bielo-modrých dresoch, hostia v žlto-zelených. Mikuláš už hrá tretí zápas doma, naopak žilina už druhý vonku. Mikuláš včera prehral s Vrútkami 4:5 po sn., žilina sklamala s kežmarkom 3:6 a stále nemá ani jeden bod.
00:00 ak to dovolia podmienky technické a poveternostné, prinesieme vám živý prenos aj z L. Mikuláša