Online prenos k zápasu pripraví kcepec.

 
Čas Udalosť
45:00 Stretnutie sa skončilo. LG vyhralo úplne zaslúžene. Žilinčania nepretrhli negatívnu sériu, s LG na jeho ihrisku nevyhrali už tri zápasy vrade. Po dvoch trapasoch 7:0 prišlo aspoň zmiernenie výsledku, avšak gól sa opäť nepodarilo streliť. Žirafy predviedli bojovný výkon, vo veľmi omladenej zostave boli až traja hráči s extraligovou premiérou. Absolutórium si zaslúži brankár Krško, ktorému môžu spoluhráči ďakovať za prijateľný výsledok. Domáci mali v dvoch tretinách viac z hry, prostredná bola najvyrovnanejšia. Pekne kombinovali, vyhrávali osobné súboje, neváhali so zakončením. Tri góly padli po hrubkách v žilinskej obrane. Vďaka za pozornosť. Foto nájdete na webe v priebehu týždňa. Ďalší prenos opäť v sobotu, Žilina privíta Kežmarok.
44:00 dôležité HBC Žirafa Žilina: V super šanci sa objavil mladučký Aďo Miške, protismernú kľučku však zakončil tesne vedľa bránky.
42:25 gól LG Bratislava: Gól: Marián Giba. Asistencia Jozef Zemeš, Róbert Ondrušek. Stav stretnutia: 4:0.
Opäť hrubá chyba Peťa Hájeka, ktorý otáľal z rozohrávkou vo vlastnom obrannom pásme. To využili opäť domáci a po kombinácii na jeden dotky zakončil celkom so šťastím Giba. Krško sa stihol presunúť, ale loptička mu nešťastne prešla pomedzi betóny.
39:00 HBC Žirafa Žilina: Žirafy mali dve výborné príležitosti. Najskôr sa pokúšal Ondrušek, jeho strelu Kanich vyrazil, potom urobili akciu 2 na 1 Dubovec M. s Kunom, druhý menovaný ale po ťažkej prihrávke dával iba nad bránku spomedzi kruhov.
38:04 HBC Žirafa Žilina: Žirafy sa ubránili, ale iba vďaka famóznemu Krškovi, už sa hrá v plnom počte.
36:04 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Edmund Kuna. 2min, podrazenie.
Tretie vylúčenie, druhú výhodu budú mať domáci. Kuna úplne zbytočne za bránkou súpera fauloval pri súboji, hrať sa bude 5 na 4.
33:48 LG Bratislava: LG sa ubránilo, žirafy z početnej prevahy veľmi nevyťažili, pokračuje sa 5 na 5, stav stále 3:0.
31:48 trest LG Bratislava: Trest: Michal Paulech. 2min, sekanie.
Práve Paulech fauloval a odsedí si menší trest. Žirafy budú mať prvú početnú výhodu, hrať sa bude 4:5.
31:30 dôležité LG Bratislava: Mohlo byť už o štyri góly, Paulech sám pred Krškom ani na dva pokusy nebol úspešný, Krško perfektne reflexívne.
30:01 Začína sa posledná štvrťhodinka, LG to má dobre rozohrané.
30:00 Skončila sa prostredná časť hry, domácim sa podarilo otvoriť skóre v momente keď sa začínala žiliny presadzovať. Čo nevyšlo domácim, teraz prišlo. Do rozhodenej obrany pridali ďalšie dva góly a stav je zatiaľ jasný 3:0. Žilinčania mali príležitosti, avšak v zakončení nedokázali byť rozhodnejší a dôraznejší.
26:15 gól LG Bratislava: Gól: . Stav stretnutia: 3:0.
Iba chvíľku trval stav 2:0 a už opäť zmena. LG pridalo ďalší gólový zápis. Mitter našiel voľného Kanicha, ktorý zbytočne neváhal a spoza kruhu perfektne vystrelil, Krško nemal nárok.
25:37 gól LG Bratislava: Gól: . Stav stretnutia: 2:0.
Druhý gól domácich, opäť po chybe súpera. Žirafy zle striedali, na modrej ostal osamotený Ondrušek, urobil pásma prihral Antlovi, ktorý pohodlne skóroval.
24:00 Žilina nezložila zbrane, gól dostala práve v čase keď bola aktívnejšia, hrá sa ďalej v rýchlom tempe.
21:50 gól LG Bratislava: Gól: . Stav stretnutia: 1:0.
Domáci sa ujímajú vedenia po hrubke obrany Žiliny. Hájek dlho pred svojim brankárom držal loptu, zle ju nakoniec vyhodil ale iba súperovi a z prečíslenia 2 na 1 Vavro dáva prvý gól stretnutia, 1:0.
22:00 Hrá sa už tretiu minútu bez prerušenia, tímy už potrebujú vystriedať.
17:00 Už sa stále častejšie hrá aj pred domácou bránkou, žirafy ožili a už sú na zápase. Gólovky oboch takmer premenené, brankári majú čo robiť.
15:01 Práve začala prostredná časť hry, stav je bezgólový 0:0.
15:00 práve sa skončila úvodná štvrťhodinka, domáci by si zaslúžili vyhrávať, ihneď od úvodu boli lepší vo všetkých činnostiach, ale z prevahy nič nevyťažili aj vďaka výbornému Krškovi v bránke žiliny, v posledných minútach sa už hra začala vyrovnávať a akcie sa odohrávajú pred oboma bránkami, pokračovať sa bude o chvíľku, teplé počasie hráči evidentne cítia.
14:30 Po výraznom tlaku domácich, našťastie bez gólu, sa hra začala vyrovnávať, príležitosti sa už striedajú na oboch stranách.
13:30 dôležité HBC Žirafa Žilina: Žilina mala prvú šancu a hneď gólovú. Perfektne zabojoval mladý Ajo Miške, prešiel s loptičkou pred Kanichovu bránku, kde sa Dubovcovi M. nepodarilo osamotenému ani na dva pokusy skórovať.
12:00 LG Bratislava: LG iba na zakázané uvoľnenie, vhadzovať sa bude po Kalisovej pravici.
11:00 Prepáčte za drobné technické komplikácie, už sú odstránené a prenos bude pokračovať. Domáci LG ma zatiaľ viac z hry, Žilina sa iba bráni a dostáva do zápasu.
02:22 trest HBC Žirafa Žilina: Trest: Tomáš Hrvol. 2min, nedovolené bránenie.
domáci budú hrať presilovú hru 5 na 4